Pieczony Deser Ananasowy
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, pieczony deser ananasowy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten deser ma 310 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, ananas, ciasto funtowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak doskonały wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy obejmują Pieczony Deser Ananasowy, Deser Z Pieczonej Gruszki, oraz Pieczony Ananas.
Instrukcje
Umieść plastry ananasa na patelni brojlerów. Posyp każdą 2 łyżeczkami brązowego cukru i 1-1 / 2 łyżeczkami masła. Broil 4 w. od ognia przez 3-5 minut lub do momentu, gdy cukier będzie musujący.
Umieść każdy plasterek na kawałku ciasta funtowego; posyp lodami i posyp cynamonem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze propozycje na deser. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "