Pieczony Czosnek Vinaigrette

Pieczony Czosnek Vinaigrette
Pieczony czosnek Vinaigrette wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 15 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cukru, skrobi kukurydzianej, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Pieczenie czosnku w 3 prostych krokach + pieczony czosnek Vinaigrette, Schab pieczony z pieczonym czosnkiem Vinaigrette, oraz Pieczony Czosnek Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć bulion i skrobię kukurydzianą w małym rondlu, mieszając trzepaczką. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karton Mrożonej Bitej śmietany RozmrożonyKarton Mrożonej Bitej śmietany Rozmrożony
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Wyjąć z ognia i wymieszać pozostałe składniki. Kryj się i wyluzuj. Przed użyciem wymieszać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn