Pieczony Czosnek-Rozmaryn Cornish Kury Gry

Pieczony Czosnek-Rozmaryn Cornish Kury Gry
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczony czosnek-rozmaryn kury Cornish gry może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, kury z dziczyzny, gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Kury po korniszońsku z czosnkiem i rozmarynem, Garlic & Rosemary Cornish Game Hens, oraz Kury polne z Prosciutto i rozmarynem z białą fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Wymieszać czosnek i posiekany rozmaryn razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Każdą kurę opłukać pod zimną wodą; osuszyć. Zaczynając od jamy szyi, rozluźnij skórę od piersi, delikatnie wkładając palce między skórę a mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Umieścić około 2 łyżeczki mieszanki czosnku pod skórą i równomiernie rozprowadzić na mięsie piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Umieścić 1 gałązkę rozmarynu w jamie ciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
6
Kury posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
7
Związać końce nóg razem ze sznurkiem. Wyciągnij końcówki skrzydeł i schowaj pod kurę.
8
Umieść kury na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; piec przez 1 godzinę lub do momentu, aż soki będą jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
9
Przed podaniem usunąć skórę i sznurek; kury podzielić na pół wzdłuż.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn