Pieczony Czosnek-Rozmaryn Cornish Kury Gry

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczony czosnek-rozmaryn kury Cornish gry może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, kury z dziczyzny, gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Kury po korniszońsku z czosnkiem i rozmarynem, Garlic & Rosemary Cornish Game Hens, oraz Kury polne z Prosciutto i rozmarynem z białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać czosnek i posiekany rozmaryn razem w małej misce.
Każdą kurę opłukać pod zimną wodą; osuszyć. Zaczynając od jamy szyi, rozluźnij skórę od piersi, delikatnie wkładając palce między skórę a mięso.
Umieścić około 2 łyżeczki mieszanki czosnku pod skórą i równomiernie rozprowadzić na mięsie piersi.
Umieścić 1 gałązkę rozmarynu w jamie ciała.
Kury posypać solą i pieprzem.
Związać końce nóg razem ze sznurkiem. Wyciągnij końcówki skrzydeł i schowaj pod kurę.
Umieść kury na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; piec przez 1 godzinę lub do momentu, aż soki będą jasne.
Przed podaniem usunąć skórę i sznurek; kury podzielić na pół wzdłuż.