Pieczony czosnek i Portobello Crostini

Pieczony czosnek i Portobello Crostini
Pieczony czosnek i Portobello Crostini mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 38 centów za porcję. Mieszanka koziego sera, bagietka chlebowa, główki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Pieczone Portobello Crostini, Pieczony Czosnek Crostini, oraz Pieczony Czosnek Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń białą papierową skórę z główek czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć każdą głowę osobno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki. Odstawić miąższ na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Połączyć grzyby i ocet balsamiczny w płytkim naczyniu, obracając grzyby do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
GrzybyGrzyby
5
Odstawić na 15 minut.
6
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać mieszaninę grzybów i octu; gotować 5 minut lub aż grzyby będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
OcetOcet
8
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
9
Po 1 stronie każdej kromki chleba rozłożyć prażony miąższ czosnkowy; pieczarki podzielić równomiernie pomiędzy kromki chleba. Łyżka 2 łyżeczki sera na każdym crostino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony CzosnekPieczony Czosnek
GrzybyGrzyby
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
10
Miejsce crostini na blasze do pieczenia; broil 2 minut lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn