Pieczony czosnek i Portobello Crostini
Pieczony czosnek i Portobello Crostini mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 38 centów za porcję. Mieszanka koziego sera, bagietka chlebowa, główki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Pieczone Portobello Crostini, Pieczony Czosnek Crostini, oraz Pieczony Czosnek Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główek czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć każdą głowę osobno folią.
Piec w 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki. Odstawić miąższ na bok.
Połączyć grzyby i ocet balsamiczny w płytkim naczyniu, obracając grzyby do płaszcza.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać mieszaninę grzybów i octu; gotować 5 minut lub aż grzyby będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Po 1 stronie każdej kromki chleba rozłożyć prażony miąższ czosnkowy; pieczarki podzielić równomiernie pomiędzy kromki chleba. Łyżka 2 łyżeczki sera na każdym crostino.
Miejsce crostini na blasze do pieczenia; broil 2 minut lub do tosty.