Pieczony czosnek i kiełbasa z kurczaka Feta to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 42g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 6,66 zł / porcja, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 155 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś skórę, ocet winny, rodzaj ognia: bezpośredni i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać naturalne przyprawy można śledzić to danie główne z Whiskey-Spiked Creamy Chocolate Chia Seed Pudding jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czosnkowe spaghetti z cukinią z włoską kiełbasą z kurczaka, pomidorami, bazylią i pieczonymi ziemniakami, Paszteciki z kiełbasą jagnięcą ze świeżą miętą, fetą i czosnkiem, oraz Brokuły pieczone z czosnkiem i fetą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Odetnij górne ćwiartki z główek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Umieścić ząbki czosnku, wyciąć bok w dół, w środku arkusza folii aluminiowej i skropić oliwą z oliwek. Uszczelnij folię i umieść bezpośrednio na stojaku piekarnika. Gotować, aż goździki są rumiane i bardzo miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika, ostudzić przez 10 minut, a następnie wycisnąć goździki ze skóry do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Połącz czosnek, kurczak, 1/2 sera feta, szalotki, oregano, sól i pieprz w dużej misce. Schłodzić, aż będzie gotowy do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Zmiażdżyć mieszaninę przez młynek do mięsa, wyposażony w małą matrycę, do miski osadzonej w lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Używając łopatkowego zamocowania stojącego miksera, mieszaj na małej prędkości przez 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodaj pozostałą fetę, ocet, sok z cytryny, zwiększ prędkość do średniej i wymieszaj, aż płyn zostanie włączony, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
9
Uformować mały patty kiełbasy; umieścić resztę mieszanki kiełbasy w lodówce. Gotować patelnię na małej patelni na średnim ogniu, aż do ugotowania. Smak i dostosować przyprawy kiełbasy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Wrzuć kiełbasę do osłonek Wieprza i skręć w 6-calowe ogniwa. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
11
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grilluj na średnim, bezpośrednim ogniu, aż kiełbasa zarejestruje się w temperaturze 160°f, gdy natychmiastowy termometr odczytu zostanie umieszczony w środku połączenia.