Pieczony czosnek i kiełbasa z kurczaka Feta

Pieczony czosnek i kiełbasa z kurczaka Feta to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 42g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 6,66 zł / porcja, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 155 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś skórę, ocet winny, rodzaj ognia: bezpośredni i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać naturalne przyprawy można śledzić to danie główne z Whiskey-Spiked Creamy Chocolate Chia Seed Pudding jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czosnkowe spaghetti z cukinią z włoską kiełbasą z kurczaka, pomidorami, bazylią i pieczonymi ziemniakami, Paszteciki z kiełbasą jagnięcą ze świeżą miętą, fetą i czosnkiem, oraz Brokuły pieczone z czosnkiem i fetą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Odetnij górne ćwiartki z główek czosnku.
Umieścić ząbki czosnku, wyciąć bok w dół, w środku arkusza folii aluminiowej i skropić oliwą z oliwek. Uszczelnij folię i umieść bezpośrednio na stojaku piekarnika. Gotować, aż goździki są rumiane i bardzo miękkie, o 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika, ostudzić przez 10 minut, a następnie wycisnąć goździki ze skóry do małej miski.
Połącz czosnek, kurczak, 1/2 sera feta, szalotki, oregano, sól i pieprz w dużej misce. Schłodzić, aż będzie gotowy do zmielenia.
Zmiażdżyć mieszaninę przez młynek do mięsa, wyposażony w małą matrycę, do miski osadzonej w lodzie.
Używając łopatkowego zamocowania stojącego miksera, mieszaj na małej prędkości przez 1 minutę.
Dodaj pozostałą fetę, ocet, sok z cytryny, zwiększ prędkość do średniej i wymieszaj, aż płyn zostanie włączony, o 1 minutę więcej.
Uformować mały patty kiełbasy; umieścić resztę mieszanki kiełbasy w lodówce. Gotować patelnię na małej patelni na średnim ogniu, aż do ugotowania. Smak i dostosować przyprawy kiełbasy, jeśli to konieczne.
Wrzuć kiełbasę do osłonek Wieprza i skręć w 6-calowe ogniwa. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grilluj na średnim, bezpośrednim ogniu, aż kiełbasa zarejestruje się w temperaturze 160°f, gdy natychmiastowy termometr odczytu zostanie umieszczony w środku połączenia.
Wyjąć z grilla, odstawić na 5 minut i podawać.