Pieczony czosnek i kiełbasa z kurczaka Feta

Pieczony czosnek i kiełbasa z kurczaka Feta
Pieczony czosnek i kiełbasa z kurczaka Feta to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 42g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 6,66 zł / porcja, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 155 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś skórę, ocet winny, rodzaj ognia: bezpośredni i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać naturalne przyprawy można śledzić to danie główne z Whiskey-Spiked Creamy Chocolate Chia Seed Pudding jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czosnkowe spaghetti z cukinią z włoską kiełbasą z kurczaka, pomidorami, bazylią i pieczonymi ziemniakami, Paszteciki z kiełbasą jagnięcą ze świeżą miętą, fetą i czosnkiem, oraz Brokuły pieczone z czosnkiem i fetą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odetnij górne ćwiartki z główek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Umieścić ząbki czosnku, wyciąć bok w dół, w środku arkusza folii aluminiowej i skropić oliwą z oliwek. Uszczelnij folię i umieść bezpośrednio na stojaku piekarnika. Gotować, aż goździki są rumiane i bardzo miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć z piekarnika, ostudzić przez 10 minut, a następnie wycisnąć goździki ze skóry do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Połącz czosnek, kurczak, 1/2 sera feta, szalotki, oregano, sól i pieprz w dużej misce. Schłodzić, aż będzie gotowy do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Zmiażdżyć mieszaninę przez młynek do mięsa, wyposażony w małą matrycę, do miski osadzonej w lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Używając łopatkowego zamocowania stojącego miksera, mieszaj na małej prędkości przez 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodaj pozostałą fetę, ocet, sok z cytryny, zwiększ prędkość do średniej i wymieszaj, aż płyn zostanie włączony, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
9
Uformować mały patty kiełbasy; umieścić resztę mieszanki kiełbasy w lodówce. Gotować patelnię na małej patelni na średnim ogniu, aż do ugotowania. Smak i dostosować przyprawy kiełbasy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Wrzuć kiełbasę do osłonek Wieprza i skręć w 6-calowe ogniwa. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
11
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grilluj na średnim, bezpośrednim ogniu, aż kiełbasa zarejestruje się w temperaturze 160°f, gdy natychmiastowy termometr odczytu zostanie umieszczony w środku połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Wyjąć z grilla, odstawić na 5 minut i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn