Pieczony Czosnek Aioli

Pieczony Czosnek Aioli
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawki? Pieczony czosnek Aioli może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 125 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, oliwę z oliwek, pasteryzowane jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli, Pieczony Czosnek Aioli, oraz Pieczony Czosnek Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Odciąć spiczasty koniec czosnku; umieścić czosnek na kawałku folii i skropić 1 łyżką oleju. Owinąć szczelnie i piec w temperaturze 400 przez około 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić; wycisnąć miąższ z ząbków czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
W blenderze lub robocie umieścić pieczony czosnek z jajkiem i kolejnymi 5 składnikami, a następnie przerabiać, dodając powoli, równomiernie olej rzepakowy i 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż mieszanina zgęstnieje. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 4 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Szybka Wskazówka: Użyj około 1 szklanki dobrej jakości majonezu zamiast jaj i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia7
Magazyn