Pieczony Czerwony Snapper z rozmarynem

Pieczony Czerwony Snapper z rozmarynem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Przepis ten służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 489 kalorii, 71g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, Cebulki kopru włoskiego, liści rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompotem z winogron i jagód z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują Czerwony Snapper, krewetki i arbuz Ceviche, Czosnek i rozmaryn Grillowany Snapper, oraz Łatwy Pieczony Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wyłożyć grubą dużą blachę do pieczenia folią. Olej folię i ryby z 1 łyżką oleju.
Jamę rybną posypać solą i pieprzem. Wyciśnij 1/2 cytryny w jamie ryby. Wypełnij jamę cebulą, koprem włoskim i gałązkami rozmarynu.
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez w kości, około 40 minut.
W międzyczasie wyciśnij pozostałą cytrynę 1/2 do małej miski.
Ubić liście kopru włoskiego, rozmaryn i czosnek. Stopniowo ubijać pozostałe 3 łyżki oleju. Sos cytrynowy doprawić do smaku solą i pieprzem.
Za pomocą ostrego noża oddzielić 2 filety od kręgosłupa. Za pomocą metalowej szpatułki przenieś górne filety na płytkę. Podnieś kręgosłup ryby z dolnych filetów (kręgosłup i głowa powinny łatwo zejść razem) i wyrzuć. Za pomocą szpatułki przenieś Pozostałe filety na płytki.
Rybę posypać solą i pieprzem.
Sos cytrynowy zalać rybą i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy ściśle skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z nutami pestek, wykazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspartą elegancką kwasowością i pikantnością, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.