Pieczony Czerwony Snapper Z Avgolemono
Pieczony Czerwony Snapper Z Avgolemono może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 192 kalorie, 32G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Turecki liść laurowy lub sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Aginares Avgolemono (karczochy w Avgolemono), oraz Pieczony Czerwony Lucjan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Rozłóż 1 1/2 pęczków koperku równomiernie na patelni do pieczenia, zachowując resztę do dekoracji. Dusić wodę, sok z małży, cebulę, sól, ziarna pieprzu i liść laurowy w rondlu 2 - do 3-ćwiartkowym, odsłoniętym, 10 minut, a następnie wlać gorącą mieszaninę na koperek na patelni.
Ułożyć rybę, skórkę do góry, w 1 warstwie na koperku na patelni i doprawić solą i pieprzem.
Piec, odsłonięty, w środku piekarnika, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 10 do 20 minut, w zależności od grubości filetów.
Przełóż ryby, skórki do góry, na talerz i trzymaj ciepło, luźno przykryte folią.
Wlać płyn do gotowania przez sito do miski, mocno naciskając na ciała stałe. Wyrzucić ciała stałe i rezerwy 2/3 szklanki płynu do gotowania.
W małej misce ubić żółtko i sok z cytryny. Ubij białko czystą trzepaczką w średniej misce, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty, a następnie ubijaj w mieszaninie żółtkowej.
Wlać mieszaninę jajek do 2-litrowego ciężkiego rondla, a następnie ubić w zastrzeżonym płynie do gotowania. Sos gotować na umiarkowanie małym ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką (będzie spieniony), aż będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tył łyżki i zarejestruje 170 do 79° na termometrze natychmiastowego odczytu, 2 do 3 minut. (Nie pozwól gotować.) Natychmiast wlać sos przez drobne sito do miski, a następnie podawać na rybie.
Każda porcja zawiera około 159 kalorii i 3 gram tłuszczu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.