Pieczony Czerwony Snapper Z Avgolemono

Pieczony Czerwony Snapper Z Avgolemono
Pieczony Czerwony Snapper Z Avgolemono może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 192 kalorie, 32G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Turecki liść laurowy lub sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Aginares Avgolemono (karczochy w Avgolemono), oraz Pieczony Czerwony Lucjan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż 1 1/2 pęczków koperku równomiernie na patelni do pieczenia, zachowując resztę do dekoracji. Dusić wodę, sok z małży, cebulę, sól, ziarna pieprzu i liść laurowy w rondlu 2 - do 3-ćwiartkowym, odsłoniętym, 10 minut, a następnie wlać gorącą mieszaninę na koperek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sok Z MałżySok Z Małży
Liście LauroweLiście Laurowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CebulaCebula
WodaWoda
KoperKoper
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Ułożyć rybę, skórkę do góry, w 1 warstwie na koperku na patelni i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KoperKoper
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec, odsłonięty, w środku piekarnika, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 10 do 20 minut, w zależności od grubości filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przełóż ryby, skórki do góry, na talerz i trzymaj ciepło, luźno przykryte folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Wlać płyn do gotowania przez sito do miski, mocno naciskając na ciała stałe. Wyrzucić ciała stałe i rezerwy 2/3 szklanki płynu do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
W małej misce ubić żółtko i sok z cytryny. Ubij białko czystą trzepaczką w średniej misce, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty, a następnie ubijaj w mieszaninie żółtkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać mieszaninę jajek do 2-litrowego ciężkiego rondla, a następnie ubić w zastrzeżonym płynie do gotowania. Sos gotować na umiarkowanie małym ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką (będzie spieniony), aż będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tył łyżki i zarejestruje 170 do 79° na termometrze natychmiastowego odczytu, 2 do 3 minut. (Nie pozwól gotować.) Natychmiast wlać sos przez drobne sito do miski, a następnie podawać na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Każda porcja zawiera około 159 kalorii i 3 gram tłuszczu.
10
Gourmet

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia65
Magazyn