Pieczony Czerwony Lucjan W Sosie Koperkowym

Pieczony Czerwony Lucjan W Sosie Koperkowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Pieczony Czerwony Lucjan w sosie koperkowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 145g białka, 122g tłuszczu, oraz w sumie 1794 kalorii. Na 13,32 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zielonej cebuli, majonez, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony Czerwony Lucjan w sosie koperkowym, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Pieczony Czerwony Lucjan w śródziemnomorskim sosie pomidorowym.

Instrukcje

1
Połącz składniki sosu w małej misce:.Majonez, czosnek, sok z cytryny, mielona zielona cebula, suszony koperek, czarny pieprz. Odstawić.Rozgrzej piekarnik do 204°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Koperek SuszonyKoperek Suszony
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść plasterki cytryny na środku dużego arkusza folii. Wierzch z pokrojoną zieloną cebulą i koperkiem. Filet rybny położyć na wierzchu.Doprawić solą i pieprzem.Fold folii, aby pakiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Piec ok. 20 minut (sprawdzamy na 1
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
albo dopóki ryba nie będzie nieprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Na środku 2 talerzy rozłóż SOS. Na wierzch z rybą, cebulą i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dekoruj gałązkami świeżego koperku.Uwaga: zrobiłem to wczoraj, ale nie miał majonezu. Podstawiona kwaśna śmietana. To mi się bardziej podoba. 07/23/05.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperekświeży Koperek
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia64
Rodzaje PotrawSos
Magazyn