Pieczony Chile-Spiced Edamame

Pieczony Chile-Spiced Edamame
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Pieczone Chile przyprawione Edamame może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis służy 5. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz blanszowane edamame, mielony imbir, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Edamame Z Sosem Imbirowo-Chile, Edamame "Guacamole" z chipsami pita z Chile, oraz Crispy Indian-Spiced Edamame.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż edamame w jednej warstwie na blasze do pieczenia i pokryj sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Połącz proszek chile i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
4
Posypać edamame; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
5
Piec edamame w 350 przez 1 1/2 godziny, mieszając fasolę co 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia12
Magazyn