Pieczony cały czerwony Lucjan z hiszpańskimi przyprawami i winegretem z żółtej papryki szafranowej z duszonymi brokułami
Pieczony cały czerwony Lucjan z hiszpańskimi przyprawami i winegretem z żółtej papryki szafranowej z duszonymi brokułami zajmuje z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 4 porcje z 800 kalorii, 99g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Za 11,09 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga anchois, oliwy z oliwek, bulionu drobiowego i musztardy dijon. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to drogie przepis dla fanów europejskiej żywności. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 86%. Lucjan po hiszpańsku z sosem z pieczonej czerwonej papryki, Lucjan Czerwony Z Winegretem Pomidorowo-Szafranowym, oraz Grillowany Lucjan czerwony z sosem z pieczonej czerwonej papryki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W przypadku winegret: w blenderze lub robocie kuchennym połącz paprykę, ocet, czosnek, szafran, miód i musztardę i zmiksuj 30 sekund. Przy pracującym silniku powoli dodawaj olej, aż się zemulguje. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Szafran
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dla Lucjana: Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Umieść kminek i kolendrę w młynku do przypraw i drobno zmiel.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Wymieszaj kminek, kolendrę, paprykę i skórkę i ułóż na dużym talerzu. Zdobądź rybę z każdej strony, dopraw solą i pieprzem i pogłębiaj 1 stronę w mieszance przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Uncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej, odpornej na piekarnik patelni do smażenia, na dużym ogniu, aż do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, Obrane
6
Umieść rybę przyprawą do dołu na patelni i smaż na złoty kolor. Odwróć rybę, wstaw do piekarnika i kontynuuj gotowanie przez 6 do 8 minut lub do momentu ugotowania. Rybę filetować i skropić winegretem z żółtej papryki i szafranu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Szafran
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, Obrane
1
Rozgrzej olej w średnim holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj sardele i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
3
Dodaj czosnek i gotuj na lekko złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodaj wino i gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj brokuły i wywar z kurczaka, przykryj i gotuj przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6
Zdejmij pokrywę i gotuj, aż cały płyn wyparuje, a brokuły będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Lucjan czerwony można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Brooks Willamette Valley Pinot Noir
Piękny perfumowany nos bogatego dżemu wiśniowego, żurawiny Dziękczynienia z tartą skórką pomarańczową, grzybów smardzowych i czarnej trufli. Wspaniała wysoka nuta czarnej herbaty, skóry i potpourri. Wino jest tak soczyste w ustach, pokrywając podniebienie bogatą, ciemną wiśnią, ciepłą maliną, czerwoną porzeczką i czarną śliwką. Na grillu jest cudowna ziemistość grzybów portabella, pieczonych warzyw, tłuszczu z bekonu i wędzonych mięs. Ten Pinot kończy się dojrzałymi owocami, ziemią i złożonością oraz nutą liścia pomidora i ziemistości. Po prostu pyszne!