Pieczony Cały Lucjan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego całego Snappera. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku z limonki, Lucjan, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Prażony Lucjan Czerwony, Pieczony Cały Czerwony Lucjan, oraz Pieczony Cały Lucjan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocena skóry ryb w diamentowy wzór. Aby przygotować marynatę snapper, połącz 1 szklankę soku z limonki, wodę, sok pomarańczowy i 1 łyżkę soli w bardzo dużej plastikowej torbie.
Dodaj rybę; uszczelnić i marynować w lodówce 20 minut, obracając worek raz.
Wyjąć snapper Z Worka; wyrzucić marynatę.
Aby przygotować przyprawy pocierać, połączyć zieloną cebulę i następne 9 składników (zielona cebula przez ząbki czosnku)w robocie kuchennym lub blenderze i proces do gładkiej.
Rozprowadź równomiernie rub przyprawowy po obu stronach ryby.
Umieść rybę na stojaku pokrytym sprayem do gotowania.
Umieść kliny pomidorowe, kliny cebuli i wino na płytkiej patelni do pieczenia, i umieść stojak z rybą na warzywach na patelni. Przykryć folią; piec w temperaturze 425 przez 30 minut. Odkryć; piec dodatkowe 45 minut lub aż ryby płatki łatwo po przetestowaniu z widelcem.
Usunąć skórę z górnej części ryby; wyrzucić skórę.
Wyjąć mieszankę pomidorową z patelni; podawać z rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.