Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą

Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą
Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1112 kalorii, 20g białka, oraz 107 g tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jeśli masz ocet sherry, pieprz, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą, Sałatka Z Rukolą I Rzodkiewką Z Ciepłym Duszonym Brzuchem Wieprzowym, oraz Grillowany ananas, chrupiący brzuszek wieprzowy, Burratan i rukola Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Zrobić 1/4-cala-Głębokie kawałki w tłustej stronie wieprzowiny. Wieprzowinę pocierać koszerną solą i świeżo zmielonym pieprzem. Na dużej patelni ułożyć cebulę i kolejne 3 składniki; skropić olejem, mieszając do obtarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Na patelni ułożyć wieprzowinę, grubszą bokiem do góry, na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Piec w 300 przez 3 1/2 do 4 godzin lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Odstawić na 10 minut.
6
Wyjąć wieprzowinę z patelni, rezerwując 1 łyżkę. drippings. Wyrzucić Pozostałe kapiele i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Gotować wieprzowinę w 12-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu 3 do 5 minut z każdej strony lub aż rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Wymieszać brzoskwinie i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
9
Ciepło zarezerwowane 1 łyżka. kapie na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować mieszankę brzoskwini w gorących kapiących, często mieszając, 3 do 5 minut lub do dokładnie ogrzanego. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z ciepłymi brzoskwiniami i rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Klucz Do Spiżarni. Brzuch wieprzowy: ten nowy faworyt szefa kuchni nie ma nic wspólnego z przewodem pokarmowym-to nieutwardzony bekon. Zamów u rzeźnika lub cawcawcreek.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn