Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą

Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą
Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1112 kalorii, 20g białka, oraz 107 g tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jeśli masz ocet sherry, pieprz, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą, Sałatka Z Rukolą I Rzodkiewką Z Ciepłym Duszonym Brzuchem Wieprzowym, oraz Grillowany ananas, chrupiący brzuszek wieprzowy, Burratan i rukola Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zrobić 1/4-cala-Głębokie kawałki w tłustej stronie wieprzowiny. Wieprzowinę pocierać koszerną solą i świeżo zmielonym pieprzem. Na dużej patelni ułożyć cebulę i kolejne 3 składniki; skropić olejem, mieszając do obtarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Na patelni ułożyć wieprzowinę, grubszą bokiem do góry, na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec w 300 przez 3 1/2 do 4 godzin lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Odstawić na 10 minut.
6
Wyjąć wieprzowinę z patelni, rezerwując 1 łyżkę. drippings. Wyrzucić Pozostałe kapiele i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Gotować wieprzowinę w 12-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu 3 do 5 minut z każdej strony lub aż rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wymieszać brzoskwinie i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
9
Ciepło zarezerwowane 1 łyżka. kapie na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować mieszankę brzoskwini w gorących kapiących, często mieszając, 3 do 5 minut lub do dokładnie ogrzanego. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z ciepłymi brzoskwiniami i rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Klucz Do Spiżarni. Brzuch wieprzowy: ten nowy faworyt szefa kuchni nie ma nic wspólnego z przewodem pokarmowym-to nieutwardzony bekon. Zamów u rzeźnika lub cawcawcreek.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn