Pieczony bas w paski z olejem imbirowo-cebulowym

Pieczony bas w paski z olejem imbirowo-Scallion może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 266 kalorii, 26g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka smażonych szparagów, sok z cytryny, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Duszony Bas W Paski Z Imbirem I Szalotki, Bas w paski z sosem imbirowo-limonkowym, oraz Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki.
Instrukcje
W misce, połączyć szalotki, imbir, czosnek i papryka. W rondlu rozgrzać olej, aż się połyśnie.
Wlać gorący olej na mieszaninę scallion i wymieszać sok z cytryny, sos sojowy i sól.
Posmaruj filety po obu stronach olejem scallion. Ułóż na patelni brojlerów skórką w dół; broil aż tylko gotowane przez, o 5 protokół.
Przenieś filety na talerze; łyżka trochę oleju scallion na górze.
Podawać ze smażonymi szparagami.