Pieczone Świeże Ciasto Wiśniowe
Pieczone świeże ciasto wiśniowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 181 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz sól, masło, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pieczone Świeże Ciasto Wiśniowe, Pieczony Makaron Z Pomidorkami Cherry + Świeża Ciecierzyca, oraz Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Umieścić dno skorupy w patelni. Odstawić wierzchnią skórkę na bok, przykrytą.
Rozwałkuj połowę skorupy i ułóż 9-calową patelnię na ciasto. Przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Rozwałkuj wierzchnią skórkę i odstaw na bok.
W dużej misce wymieszaj tapiokę, sól,cukier, wiśnie i ekstrakty.
Odstawić na 15 minut. Obróć się w dolną skórkę i dot z masłem. Pokrywa wierzchnią skórką, krawędziami flet i wycięte otwory wentylacyjne w górnej części.
Ułożyć ciasto na wyłożonej folią blasze-w przypadku kapania!
Piec przez 50 minut w nagrzanym piekarniku, aż się zarumienią.
Ostudzić na kilka godzin przed krojeniem.