Pieczone łopatki jagnięce Nadziewane Merguezem i Chardą Szwajcarską
Pieczona Baranina nadziewana Merguezem i Chardą Szwajcarską wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 614 kalorii, 47g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.17 za porcję. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, łopatka jagnięca, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przyniósł ci go Martha Stewart. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Kolacja: pieczona ciecierzyca i kiełbasa jagnięca z boczniakiem szwajcarskim, Szwajcarski Chard i Ricotta faszerowane pieczone papryki, oraz Stelaż z jagnięciną z Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.