Pieczone ziemniaki z brukselką i boczkiem

Pieczone ziemniaki z brukselką i boczkiem
Pieczone ziemniaki z brukselką i boczkiem to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brukselki, liści szałwii, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ziemniaki, Boczek I Brukselka, Pieczona Brukselka Z Ziemniakami I Boczkiem, oraz Ziemniaki pieczone z boczkiem i brukselką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać do 375 F. ziemniaki umyć i osuszyć, a następnie nakłuć widelcem. Ustaw na środkowym stojaku piekarnika i piec 1 godzinę, lub aż ziemniaki poczują miękkość, gdy delikatnie ściśnięte i skóra jest chrupiąca. Na średniej patelni, na średnim ogniu, gotować boczek, aż tylko chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odcedzić na ręcznikach papierowych i odstawić. Wyrzucić wszystko, ale 1/4 szklanki tłuszczu boczku i powrócić patelnię do palnika na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj szałwii i saute aż tylko skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodajemy rodzynki i brukselkę i mieszamy do ogrzania. Pokrój górną część każdego ziemniaka wzdłuż środka i delikatnie ściśnij, aby poluzować wnętrze. Łyżka trochę mieszanki brukselki na każdym ziemniaku i ułożyć 3 plastry boczku na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Do każdego dodać śmietanę i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn