Pieczone ziemniaki Fingerling i karczochy dla niemowląt
Pieczone fingerling ziemniaki i karczochy dla dzieci może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka pietruszki, sól koszerna, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Duszone karczochy i młode ziemniaki, Pieczone Ziemniaki Fingerling, oraz Pieczone Ziemniaki Fingerling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 6 szklanki wody i soku z cytryny w dużej misce.
Odetnij łodygę każdego karczocha do 1 cala podstawy; odetnij łodygę.
Usuń dolne liście i twarde zewnętrzne liście, pozostawiając delikatne serce i dno.
Każdy karczoch przeciąć na pół wzdłuż.
Usuń puszysty Ostropest od spodu łyżką.
Karczochy umieścić w wodzie cytrynowej.
Połączyć olej i ziemniaki; dobrze wrzucić. Ułóż ziemniaki w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut.
Karczochy odsączyć; dodać karczochy do ziemniaków, podrzucając do połączenia.
Piec dodatkowe 15 minut lub do miękkości.
Umieścić warzywa w dużej misce. Wymieszać z masłem i pozostałymi składnikami.