Pieczone ziemniaki faszerowane indykiem, boczkiem i cheddarem
Pieczone ziemniaki faszerowane indykiem, boczkiem i cheddarem wymagają z grubsza 27 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 20g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szalotki, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Boczek Cheddar Ranch Faszerowane Pieczone Ziemniaki, Ziemniaki Faszerowane Boczkiem-Cheddarem, oraz Pieczony indyk z ziemniakami nadziewanymi cheddarem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260° i wyłóż obramowaną blachę do pieczenia folią. Ziemniaki przebić widelcem. Ułóż na wierzchu papierowych ręczników w kuchence mikrofalowej i przykryj wilgotnymi papierowymi ręcznikami. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu szaszłykiem, 12 do 14 minut.
Podziel ziemniaki otwarte i miąższ miąższu miąższu do średniej miski, rezerwując Skórki. Masło, mleko i sól wymieszać w misce z miąższem ziemniaczanym i zacierem. Wymieszać połowę sera i cały indyk, boczek i szalotki.
Miejsce zarezerwowane skórki ziemniaków na blasze do pieczenia. Stuff mieszamy z powrotem do skorupek ziemniaków i posypujemy pozostałym serem.
Piec, aż ser jest rumiane i bulgotanie, o 8 protokół.