Pieczone ziemniaki faszerowane indykiem, boczkiem i cheddarem

Pieczone ziemniaki faszerowane indykiem, boczkiem i cheddarem
Pieczone ziemniaki faszerowane indykiem, boczkiem i cheddarem wymagają z grubsza 27 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 20g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szalotki, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Boczek Cheddar Ranch Faszerowane Pieczone Ziemniaki, Ziemniaki Faszerowane Boczkiem-Cheddarem, oraz Pieczony indyk z ziemniakami nadziewanymi cheddarem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260° i wyłóż obramowaną blachę do pieczenia folią. Ziemniaki przebić widelcem. Ułóż na wierzchu papierowych ręczników w kuchence mikrofalowej i przykryj wilgotnymi papierowymi ręcznikami. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu szaszłykiem, 12 do 14 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odstawić 2 minuty.
3
Podziel ziemniaki otwarte i miąższ miąższu miąższu do średniej miski, rezerwując Skórki. Masło, mleko i sól wymieszać w misce z miąższem ziemniaczanym i zacierem. Wymieszać połowę sera i cały indyk, boczek i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Miejsce zarezerwowane skórki ziemniaków na blasze do pieczenia. Stuff mieszamy z powrotem do skorupek ziemniaków i posypujemy pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec, aż ser jest rumiane i bulgotanie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn