Pieczone Wegetariańskie Chimichangas (ciepłe lub zimne)
Need a danie główne Wegetariańskie? Pieczone Wegetariańskie Chimichangas (ciepłe lub zimne) może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 444 kalorie, 20g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, ząbki czosnku, soję i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Chimichangi Wegetariańskie, Pieczone Chimichangas, oraz Pieczone Chimichangas.
Instrukcje
1
Podsmażyć posiekaną cebulę, czosnek i grzyby (jeśli używasz) w oliwie z oliwek, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Dodać posiekane chili, spłaszczyć mieszaninę na dnie patelni i podsmażyć, nie mieszając, aż cebula zacznie trochę karmelizować, a następnie usunąć z heat.In dużą miskę, wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem tortillas.To ułóż chimichangas, umieść około 3/4 do 1 szklanki nadzienia na tortilli, złóż dno nad nadzieniem, złóż boki, a następnie ostrożnie złóż/Odwróć, aby zamknąć; powtarzaj, aż będziesz miał tyle chimichangas, ile chcesz upiec w tym samym czasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
Winegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Umieść chimichangas na blasze z ciastkami, posmaruj każdą z nich 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek i piecz w temperaturze 400 stopni F przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Posypać każdy z tartym cheddar, podawać z dodatkową śmietaną, guacamole, i salsa, i cieszyć się!Sprawia, że 8 do 10 dużych chimichangas, w zależności od ilości nadzienia można umieścić w każdym.(Czarna soja jest dobra dla osób jedzących niskowęglowodany, ponieważ są one niższe w węglowodanach i bogate w błonnik. Informacje na temat czarnej soi dostępne na stronie internetowej Eden Foods.).Uwaga: aby zrobić je na piknik lub potluck, zamiast pieczenia ich jak ja w domu, robię nadzienie i umieścić go w pojemniku, a następnie przynieść tortille i polewy i ustawić je wszystkie tak ludzie mogą zrobić swój własny rodzaj burritos. Jest bardzo popularny! :).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Hot Dogi, Grillowane
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Soja
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.