Pieczone warzywa z kremowym dipem Cezar

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pieczone warzywa z kremowym dipem Cezar spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 217 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kremowy dressing Cezara, różyczki kalafiora, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Cezar z kremowym sosem z pieczonego czosnku i chrupiącym parmezanem, Kremowy opatrunek Cezar + kanapka Caesar BLT Club, oraz Sałatki z pieczonej kukurydzy Cezar z parmezanem jogurt grecki Cezar Dressing.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj śmietanę, majonez i sos Cezar. Wymieszać z serem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut do mieszania smaków.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 232°. Spray jelly roll pan, 15 1/2x10 1/2x1 cala, z natryskiem do gotowania.
Na patelni umieścić paprykę, fasolę i kalafior.
Posypać sezonowaną solą. Wymieszać do pokrycia.
Piec 15-20 minut lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-miękkie po przekłuciu widelcem. Ułożyć warzywa na talerzu.
Podawać na ciepło z dipem.