Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Sokiem Jabłkowym

Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Zapiekane warzywa korzeniowe z sokiem jabłkowym mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 76 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli i pieprzu, masło, rzepa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczone Zimowe Warzywa Korzeniowe Z Jabłecznikiem, Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, oraz Odmładzający Sok Z Korzenia / Marchew, Burak, Krew Pomarańcza, Imbir, Sok Z Kurkumy.
Instrukcje
Gotuj sok jabłkowy i wino w dużym rondlu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 30 protokół.
Ubij na maśle lub margarynie.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Obrać i pokroić warzywa na kawałki l/2 cale. Podzielić na 2 patelnie.
Wlać mieszankę soku jabłkowego na warzywa.
Posypać solą i pieprzem. Wrzuć do płaszcza.
Pieczemy, aż warzywa będą miękkie i złociste, mieszając od czasu do czasu, około 40 minut.