Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Sokiem Jabłkowym

Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Sokiem Jabłkowym
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Zapiekane warzywa korzeniowe z sokiem jabłkowym mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 76 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli i pieprzu, masło, rzepa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczone Zimowe Warzywa Korzeniowe Z Jabłecznikiem, Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, oraz Odmładzający Sok Z Korzenia / Marchew, Burak, Krew Pomarańcza, Imbir, Sok Z Kurkumy.

Instrukcje

1
Gotuj sok jabłkowy i wino w dużym rondlu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Ubij na maśle lub margarynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Obrać i pokroić warzywa na kawałki l/2 cale. Podzielić na 2 patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Wlać mieszankę soku jabłkowego na warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
6
Posypać solą i pieprzem. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
7
Pieczemy, aż warzywa będą miękkie i złociste, mieszając od czasu do czasu, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn