Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Miodem, Balsamicznym I Świeżym Kozim Serem

Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Miodem, Balsamicznym I Świeżym Kozim Serem
Pieczone warzywa korzeniowe z miodem, balsamicznym i świeżym kozim serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 392 kalorie, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rzep, buraki, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Prażony Ananas W Glazurze Balsamicznej Miód I Świeży Kozi Ser, Kotlety jagnięce pieczone na patelni z miodowo-balsamicznymi figami i kozim serem, oraz Prażone Warzywa Korzeniowe Balsamiczne.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn