Pieczone warzywa korzeniowe z klonową glazurą

Pieczone warzywa korzeniowe z klonową glazurą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Pieczone warzywa korzeniowe z klonową glazurą mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 133 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pasternaku, marchewki, rzepy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone warzywa korzeniowe z klonową glazurą, Pieczone warzywa korzeniowe z glazurą balsamiczną, oraz klon pieczone warzywa korzeniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz pierwsze 6 składników w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym sprayem do gotowania, rzucając dobrze do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut. Wymieszać z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Piec dodatkowe 20 minut lub do miękkości i złoty, mieszając po 10 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn