Pieczone Warzywa Korzeniowe Słodko-Kwaśne
Pieczone słodkie i kwaśne warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, oliwę z oliwek, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone Warzywa Korzeniowe, Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Klon & Balsamiczny Pieczone Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400sprzęgnij buraki, pasternak i marchewkę przez 10 minut i umieść je na płytkiej patelni do pieczenia
Połączyć sok z cytryny przez tymianek, wlać na mieszankę warzywną, i wrzucić dobrze połączyć.
Ocet połączyć z syropem klonowym i zalać mieszanką warzywną.
Dodać cebulę i wymieszać do herbu.
Piec dodatkowe 30-40 min, mieszając od czasu do czasu, aż buraki będą miękkie