Pieczone Warzywa Korzeniowe
Pieczone warzywa korzeniowe wymagają około 1 godzina i 51 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 284 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, sól, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Pieczone Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub dużym czajniku przynieś 6 szklanek wody do wrzenia.
Dodać cebulę perłową; gotować przez 3 minuty.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; obrać.
Na dużej patelni połączyć cebulę, ziemniaki, brukiew, pasternak i marchew.
Posypać tymiankiem, solą i pieprzem; wrzucić do herbu.
Przykryć i piec w temperaturze 425 stopni F przez 30 minut. Wymieszać z brukselką i czosnkiem.
Piec, odkryte, przez 50-60 minut lub aż warzywa będą miękkie i zaczną brązowieć, mieszając od czasu do czasu.