Pieczone Warzywa Korzeniowe

Pieczone Warzywa Korzeniowe
Pieczone warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 81%. Spróbuj Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, pieczone warzywa korzeniowe, oraz Pieczone Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz pierwsze 7 składników w płytkiej patelni do pieczenia; wrzucić dobrze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Piec w temperaturze 450 przez 1 godzinę, mieszając po 30 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Dodaj pietruszkę, ocet i pieprz, rzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn