Pieczone warzywa i włoska kiełbasa z polentą

Pieczone warzywa i włoska kiełbasa z polentą
Pieczone warzywa i włoska kiełbasa z polentą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 27g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz cebulę kopru włoskiego, 2 cebule, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczona włoska kiełbasa z Vidaliańską cebulą i warzywami, Kiełbasa włoska pieczona czosnkiem z warzywami zimowymi, oraz Polenta z włoską kiełbasą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokryć 3-ćwiartkowe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połącz 4 szklanki wody z mąką kukurydzianą i wlej do przygotowanego naczynia do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Koper włoski pokroić na bardzo cienkie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
5
Umieść w naczyniu do pieczenia 9 x 13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Dodaj paprykę, czerwoną cebulę, pomidory i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
7
Skropić oliwą z oliwek i posypać oregano. Wrzuć do płaszcza. Na wierzchu ułóż kiełbasę z indyka i dodaj 1 szklankę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Z IndykaKiełbasa Z Indyka
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
WodaWoda
8
Piecz kiełbasę i warzywa, Odkryte, w 425 przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika; obrócić kiełbaski i wrzucić warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Umieść połowę mieszanki warzywnej na wierzchu kiełbasy przed powrotem danie do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Lekko wymieszać mieszankę mąki kukurydzianej i wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Piec 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Wyjmij mąkę kukurydzianą z piekarnika; delikatnie wymieszaj widelcem i wróć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Piec obie potrawy 10 dodatkowych minut lub aż warzywa będą całkowicie miękkie i termometr włożony w najgrubszą część kiełbasy rejestruje 17
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
16
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Polentę wymieszać widelcem; dodać sól. Polenta będzie nadal gęstnieć w obecnej postaci. Top polenta z posiekaną natką pietruszki, w razie potrzeby
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
SólSól
18
Podawać polentę i kiełbasę polane warzywami i sosem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
KiełbasaKiełbasa
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn