Pieczone warzywa i włoska kiełbasa z polentą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 27g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz cebulę kopru włoskiego, 2 cebule, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczona włoska kiełbasa z Vidaliańską cebulą i warzywami, Kiełbasa włoska pieczona czosnkiem z warzywami zimowymi, oraz Polenta z włoską kiełbasą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pokryć 3-ćwiartkowe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Połącz 4 szklanki wody z mąką kukurydzianą i wlej do przygotowanego naczynia do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Koper włoski pokroić na bardzo cienkie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
5
Umieść w naczyniu do pieczenia 9 x 13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Dodaj paprykę, czerwoną cebulę, pomidory i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula Czerwona
Pomidor
Czosnek
7
Skropić oliwą z oliwek i posypać oregano. Wrzuć do płaszcza. Na wierzchu ułóż kiełbasę z indyka i dodaj 1 szklankę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Z Indyka
Oliwa Z Oliwek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Woda
8
Piecz kiełbasę i warzywa, Odkryte, w 425 przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Wyjąć z piekarnika; obrócić kiełbaski i wrzucić warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Umieść połowę mieszanki warzywnej na wierzchu kiełbasy przed powrotem danie do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Lekko wymieszać mieszankę mąki kukurydzianej i wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Piec 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Wyjmij mąkę kukurydzianą z piekarnika; delikatnie wymieszaj widelcem i wróć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
15
Piec obie potrawy 10 dodatkowych minut lub aż warzywa będą całkowicie miękkie i termometr włożony w najgrubszą część kiełbasy rejestruje 17
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
16
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
17
Polentę wymieszać widelcem; dodać sól. Polenta będzie nadal gęstnieć w obecnej postaci. Top polenta z posiekaną natką pietruszki, w razie potrzeby
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sól
18
Podawać polentę i kiełbasę polane warzywami i sosem z patelni.