Pieczone W Piekarniku Ryby Maine
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać pieczone w piekarniku Maine Fish spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz starą przyprawę bay, Koper, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Ryba Pieczona W Piekarniku, Ryba Pieczona W Piekarniku, oraz Pieczone w piecu ryby z frytkami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Spryskaj patelnię 9x13 cali Pam i wytrzyj delikatnie papierowym ręcznikiem.
Dodaj sok z cytryny i wodę do patelni.Solą i pieprzem filety, i położyć równomiernie na patelni.Filety dusić obficie majonezem.Wierzch z koperkiem i obficie posypać Old Bay przyprawy.Jeśli przyprawa Old Bay nie jest dostępna, wypróbuj wersję Emerila na FoodTV.com.
Piec w piekarniku 177° przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy rybie płatki.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.