Pieczone w piekarniku czerwone ziemniaki i szparagi
Pieczone w piekarniku czerwone ziemniaki i szparagi wymagają około 1 godzina od początku do końca. Ta przystawka ma 144 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Za $1.13 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i całe 30 dieta. Mieszanka ziemniaków, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 643 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 90%, co jest spektakularne. Spróbuj Łosoś pieczony w piekarniku, szparagi i młode ziemniaki, Łosoś pieczony w piekarniku, szparagi i młode ziemniaki, oraz Łosoś pieczony w piekarniku, szparagi i młode ziemniaki dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W dużym naczyniu do pieczenia Wrzuć czerwone ziemniaki z 1/2 oliwy z oliwek, czosnkiem, rozmarynem, tymiankiem i 1/2 koszernej soli. Przykryj folią aluminiową.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku.
Dodaj szparagi, pozostałą oliwę z oliwek i pozostałą sól. Przykryj i kontynuuj gotowanie 15 minut lub do miękkości ziemniaków. Zwiększ temperaturę piekarnika do 450 stopni F (230 stopni C).
Usuń folię i kontynuuj gotowanie od 5 do 10 minut, aż ziemniaki lekko się zrumienią. Dopraw pieprzem do podania.