Pieczone W Piecu Warzywa Korzeniowe
Pieczone w piecu warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz cebulę, dyni, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Warzywa Korzeniowe Pieczone W Piecu, Warzywa Korzeniowe Pieczone W Piecu, oraz Pieczone W Piecu Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Pieczone W Piecu Warzywa Korzeniowe
Składnik1 pęczek (1 lb.) buraki, czerwone lub złote, przycięte i szorowane1 Dynia maślana, obrana i nasienana1 duży pochrzyn, obrany 1 duży pasternak, obrany 1 duża marchewka, obrana 1/2 czerwona oniona6-8 całych ząbków czosnku3 łyżki świeżych liści tymianku3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
Będziesz również potrzebował
Blacha do pieczenia wyłożona folią
Czas Przygotowania: 45 Minut
Całkowity Czas: 1 Godzina 30 Minut
Podaje 5-6 porcji bocznych
Klucz koszerny: Pareve, Koszerny na Paschę