Pieczone w piecu pomidory nadziewane kozim serem

Pieczone w piecu pomidory nadziewane kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pieczonych w piecu pomidorów nadziewanych kozim serem. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bazylia, pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone w piecu pomidory z kozim serem, Pieczone w piecu pomidory z ciepłym kozim serem, oraz Pomidory faszerowane kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Odciąć górną 1/2 cala każdego pomidora i zarezerwować szczyty. Wyjąć rdzenie pomidora i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Wytnij bardzo cienki kawałek DNA każdego pomidora, aby pomóc im wstać prosto. Ułóż pomidory w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
W misce połącz kozi ser z jajkiem, czosnkiem, bazylią, solą, pieprzem i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Łyżka mieszanki sera koziego do pomidorów, mounding nadzienie 1/2 cala powyżej obręczy. Przykryć wierzchem pomidora i skropić pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Pieczemy pomidory przez 35 minut, do miękkości i rumiane w miejscach i ser jest gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Odstawić na 15 minut.
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn