Pieczone w piecu małże z kurkami, boczkiem i pomidorami
Pieczone w piecu małże z kurkami, boczkiem i pomidorami wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.8 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, cytryna, małże w skorupkach, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Małże z wędzonym boczkiem i pomidorami, Spaghetti z małż i wolno pieczonych pomidorów Cherry, oraz Pomidory pieczone w piecu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na 10-do 12-calowej patelni żaroodpornej (z co najmniej 2 1/2 cala. boki) na średnim ogniu, wymieszać boczek często aż rumiane i chrupiące, 3 do 5 protokół.
Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.