Pieczone w piecu frytki tłuszczowe z solą rozmarynową

Pieczone w piecu frytki tłuszczowe z solą rozmarynową
Pieczone w piekarniku chipsy tłuszczowe z solą rozmarynową mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na przystawkę. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30 i wegański przepis ma 257 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz skórkę z cytryny, rozmaryn, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Chipsy z soli i octu rozmarynowego, Rozmaryn sól morska i ocet chipsy buraczane, oraz Chipsy z batatów i buraków z czosnkiem sól rozmarynowa.

Instrukcje

1
Wstawić blachę do piekarnika i rozgrzać do 230 stopni C (450 stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Parboil chipsy ziemniaczane, skórki, przez około 10 minut we wrzącej osolonej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Rozgrzać trochę oliwy z oliwek na patelni, rozbić cebulkę czosnku i wrzucić do goździków, następnie dodać chipsy ziemniaczane. Wrzucić olej i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec na rozgrzanej tacy przez 15 do 20 minut, aż będzie chrupiący i złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Usunąć liście z rozmarynu i umieścić w moździerzu ze skórką cytrynową i solą. Rozgnieść, aby uzyskać zieloną pastę, dodając więcej soli, jeśli jest zbyt mokra. Przepchnąć przez sito i posypać frytkami do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn