Pieczone w piecu frytki tłuszczowe z solą rozmarynową

Pieczone w piecu frytki tłuszczowe z solą rozmarynową
Pieczone w piekarniku chipsy tłuszczowe z solą rozmarynową mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na przystawkę. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30 i wegański przepis ma 257 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz skórkę z cytryny, rozmaryn, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Chipsy z soli i octu rozmarynowego, Rozmaryn sól morska i ocet chipsy buraczane, oraz Chipsy z batatów i buraków z czosnkiem sól rozmarynowa.

Instrukcje

1
Wstawić blachę do piekarnika i rozgrzać do 230 stopni C (450 stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Parboil chipsy ziemniaczane, skórki, przez około 10 minut we wrzącej osolonej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Rozgrzać trochę oliwy z oliwek na patelni, rozbić cebulkę czosnku i wrzucić do goździków, następnie dodać chipsy ziemniaczane. Wrzucić olej i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Piec na rozgrzanej tacy przez 15 do 20 minut, aż będzie chrupiący i złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Usunąć liście z rozmarynu i umieścić w moździerzu ze skórką cytrynową i solą. Rozgnieść, aby uzyskać zieloną pastę, dodając więcej soli, jeśli jest zbyt mokra. Przepchnąć przez sito i posypać frytkami do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn