Pieczone W Piecu Filety Rybne Z Parmezanem
Pieczone w piecu filety rybne z parmezanem mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 81g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 931 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 11,54 zł / porcja. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka skórki cytryny, masło, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Filety Rybne Smażone W Piekarniku, Chrupiące filety rybne smażone w piecu, oraz Filety Rybne Z Parmezanu są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wszystkie składniki wymieszać razem, z wyjątkiem ryby i roztopionego masła.Filety rybne opłukać i osuszyć; natrzeć masłem i zanurzyć każdą stronę w mieszaninie okruchów chleba.
Piec w piekarniku 325 stopni przez 15 do 20 minut (odkryte), aż ryby płatki po naciśnięciu widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.