Pieczone W Miodzie Gruszki Bosc
Pieczone w miodzie gruszki Bosc to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 212 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka lodów, pieprzu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone gruszki Bosc z glazurą granatu, Karmelizowane gruszki Bosc z masłem orzechowym, oraz Chai-przyprawione gruszki Bosc z ciastem funtowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużą patelnię do pieczenia wlać masło. Przechyl patelnię, aby pokryć masłem. Ułóż gruszki w jednej warstwie, ściąć boki w dół. Pieczeń 20-25 minut lub do miękkości po przekłuciu nożem.
Połącz ocet z miodem. Wymieszać łyżką gruszki i piec 5 minut więcej. Ułóż połówki gruszki na każdym z 10 talerzy deserowych. Łyżka soków na patelni na wierzchu, dodać pieprz i 1/4 szklanki lodów; podawać.