Pieczone W Miodzie Gruszki Bosc

Pieczone W Miodzie Gruszki Bosc
Pieczone w miodzie gruszki Bosc to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 212 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka lodów, pieprzu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone gruszki Bosc z glazurą granatu, Karmelizowane gruszki Bosc z masłem orzechowym, oraz Chai-przyprawione gruszki Bosc z ciastem funtowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na dużą patelnię do pieczenia wlać masło. Przechyl patelnię, aby pokryć masłem. Ułóż gruszki w jednej warstwie, ściąć boki w dół. Pieczeń 20-25 minut lub do miękkości po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
NóżNóż
3
Połącz ocet z miodem. Wymieszać łyżką gruszki i piec 5 minut więcej. Ułóż połówki gruszki na każdym z 10 talerzy deserowych. Łyżka soków na patelni na wierzchu, dodać pieprz i 1/4 szklanki lodów; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
OcetOcet
PieprzPieprz
MiódMiód
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn