Pieczone Włoskie Warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj pieczone włoskie warzywa. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soli, pieprzu pomarańczowego, przypraw i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 29%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Włoskie Pieczone Warzywa, Włoskie Pieczone Warzywa, oraz Włoskie Pieczone Warzywa.
Instrukcje
W dużej misce połącz cukinię, pieczarki i pomarańczowy pieprz.
Dodaj pozostałe składniki i wymieszaj, aby pokryć.
Ułóż warzywa w jednej warstwie w 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia w temperaturze 450° przez 15-20 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum). Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Aromaty wiśniowe i fioletowe, trwałe i zaokrąglone smaki przypraw i grzybów. Świetna struktura z elegancką finezją.Dobrze komponuje się z mięsami i sosami do makaronów mięsnych, drobiem i twardymi serami.