Pieczone udka z kurczaka z kompot wiśniowo-tymiankowy
Pieczone udka z kurczaka z kompot wiśniowo-tymiankowy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 802 kalorie, 48g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. 37 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli koszernej, skórka na udach kurczaka, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klon i tymianek pieczone udka z kurczaka ze słodkimi ziemniakami, Chrupiące udka z kurczaka ze złocistymi rodzynkami, oraz Chrupiące udka z kurczaka ze złocistymi rodzynkami.