Pieczone tosty francuskie z sosem truskawkowo-rabarbarowym

Pieczone tosty francuskie z sosem truskawkowo-rabarbarowym
Przepis pieczony Tost francuski z sosem truskawkowo-rabarbarowym może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w ok. 8 godzin i 25 minut. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Truskawkowy Rabarbar Pieczony Tost Francuski, Truskawkowy rabarbar pieczony tost francuski z polewą migdałową Streusel, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Truskawkowo-Rabarbarowe.

Instrukcje

1
Patelnia 15x10x1-calowa ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. W średniej misce ubić mąkę, mleko, cukier, wanilię, sól i jajka trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
2
Ułóż kromki chleba, aby zmieścić się w jednej warstwie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać mieszaninę jaj na kromki chleba; obrócić, aby pokryć obie strony. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
JajkoJajko
4
Rozgrzać piekarnik do 232°. odkryć; piec 10 do 13 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym podgrzej truskawki, rabarbar i wodę do wrzenia. Gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając; zdjąć z ognia. Wymieszać żelatynę do rozpuszczenia. Gotować 2 minuty dłużej, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
żelatynażelatyna
RabarbarRabarbar
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podawać ciepły sos z tostami francuskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TostyTosty
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia9
Magazyn