Pieczone słoneczniki i koper włoski

Pieczone słoneczniki i koper włoski
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Prażone pieczywo i koper włoski mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, topinambur, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczone Słoneczniki, Pieczone Słoneczniki, oraz Pieczone słoneczniki z ziemniakami i pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce, podrzucając dobrze do herbu. Ułóż mieszankę karczocha w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec w 475 przez 35 minut lub do złotego koloru i miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn