Pieczone słoneczniki i koper włoski

Pieczone słoneczniki i koper włoski
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Prażone pieczywo i koper włoski mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, topinambur, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczone Słoneczniki, Pieczone Słoneczniki, oraz Pieczone słoneczniki z ziemniakami i pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce, podrzucając dobrze do herbu. Ułóż mieszankę karczocha w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec w 475 przez 35 minut lub do złotego koloru i miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn