Pieczone słoneczniki i koper włoski

Pieczone słoneczniki i koper włoski
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Prażone pieczywo i koper włoski mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, topinambur, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczone Słoneczniki, Pieczone Słoneczniki, oraz Pieczone słoneczniki z ziemniakami i pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce, podrzucając dobrze do herbu. Ułóż mieszankę karczocha w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piec w 475 przez 35 minut lub do złotego koloru i miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn