Pieczone szaszłyki z kalafiora ze słodką papryką i kminkiem
Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli 28 centów za porcję spada twój budżet, pieczone szaszłyki z kalafiora ze słodką papryką i kminkiem mogą być spektakularne jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 15. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mielonego kminku, pieprzu, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kalafior marynowany z kminkiem i pieczoną papryką, Kalafior Pachnący Kminkiem Prażonym, oraz Pieczony kalafior z kurkumą i kminkiem.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj kalafior i kwadraty papryki; wrzucić delikatnie do herbu.
Łyżka warzyw do pojedynczej warstwy na patelni z galaretką.
Piec w 450 przez 25 minut lub do lekko rumiane i chrupiące-przetargu, mieszając po 15 minut. Ostudzić całkowicie; wymieszać z kolendrą.
Nawlecz 1 kalafior floret i 1 kwadrat papryki na każdy z 30 (6-calowych) szaszłyków.