Pieczone Squabs z borowikami i sałatka z wiejskim chlebem

Pieczone Squabs z borowikami i sałatka z wiejskim chlebem
Pieczone Squabs z borowikami i sałatka z wiejskim chlebem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 152 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól morską, nadwyrężony tłuszcz z kaczki, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiejskie gotowanie włoskich ziemniaków z borowikami, Pieczeń Wołowa Z Borowikami, oraz Pieczeń Wołowa Z Sosem Kawowym Porcini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić 2 szklanki wody, czosnek i 1 łyżeczka soli morskiej do wrzenia, a następnie osuszyć w durszlaku. Czosnek blanszować w ten sam sposób jeszcze 2 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Pokroić chleb na 1/4-cala-grube paluszki i tosty na blasze w środku piekarnika, aż blady złoty, o 6 protokół. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Łodygi borowików obrać ostrym małym nożem, aż do odsłonięcia białego miąższu, a następnie ćwierć grzyby wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Pat squabs suche i obficie do środka i na zewnątrz z solą i pieprzem. Włożyć gałązkę tymianku do wnęki każdego squab i podzielić czosnek confit między wnęki. Tie nogi squabs razem z sznurkiem kuchennym i złożyć skrzydła do tyłu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek ConfitCzosnek Confit
TymianekTymianek
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
6
Ciepła 2 łyżki tłuszczu kaczki w dobrze przyprawione 10-calowy patelni żeliwnej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie brązowe squabs w 2 partiach, obracając, o 5 minut, przeniesienie do płyty i zastrzegając patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj 1 1/2 więcej łyżek tłuszczu kaczki na patelni i sauté porcini w 2 partiach na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 3 protokół (dodaj kolejny 1 1/2 łyżki tłuszczu kaczki na patelni na drugą partię). Wymieszać blanszowany czosnek, chleb tostowy, sól i pieprz do smaku i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieść 13-przez 9-calowy metalowej patelni do pieczenia na Dolnym stojaku piekarnika (złapać kapie) i zorganizować squabs, boki piersi do góry, w małym kółku (bez dotykania) na środkowym stojaku piekarnika bezpośrednio nad patelnią do pieczenia. Piecz squabs, ostrożnie fasting raz z pozostałą łyżką tłuszczu kaczki, 15 minut. Wymień patelnię do pieczenia patelnią z sałatką chlebową, ustawiając ją bezpośrednio Pod Ptakami. Pieczone gołąbki i sałatka chlebowa, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony w mięsistą część uda (unikaj kości) rejestruje 68° dla średniego mięsa i grzybów w sałatce Chlebowej są miękkie, około 5 minut. (Jeśli grzyby nie są miękkie, pieczywo sałatka 5 do 8 minut więcej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
ChlebChleb
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieść squabs do deski do krojenia i odstawić 5 minut, a następnie połowę wzdłużnie nożycami do drobiu lub ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DróbDrób
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyce Do DrobiuNożyce Do Drobiu
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
10
Wrzucić sałatkę chlebową z pietruszką i sokiem z cytryny i podawać z squabs.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ChlebChleb
1
* Squabs mogą być nadziewane i wiązane 1 dzień wcześniej i schłodzone, przykryte. Osuszyć przed brązowieniem. * Chleb można prażyć 2 dni wcześniej, całkowicie schłodzić i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn