Pieczone Spaghetti Squash z sosem pomidorowym i oliwkami

Pieczone Spaghetti Squash z sosem pomidorowym i oliwkami może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, pietruszkę, spaghetti squash i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczone Spaghetti Squash z sosem pomidorowym i ricottą, Spaghetti z oliwkami i sosem pomidorowym, oraz Ogniste Spaghetti z anchois, oliwkami i kaparami w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przekłuć squasha widelcem.
Umieść squash na blasze do pieczenia; piec w 375 przez 1 1/2 godziny lub do miękkości. Super.
Dynie przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona. Zeskrobać wnętrze squasha widelcem, aby usunąć spaghetti podobne nici, aby zmierzyć 6 filiżanek. Trzymaj ciepło.
Podczas pieczenia squash, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, oregano, tymianek, liście laurowe i czerwoną paprykę; smażyć 5 minut.
Dodać 2 mielone ząbki czosnku, Wino i kolejne 6 składników (wino przez pomidory); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu do grubości (około 30 minut). Odrzuć liście laurowe.
Połącz 1 ząbek mielonego czosnku, parmezan i pietruszkę.