Pieczone Spaghetti Squash Lasagna Style
Pieczone Spaghetti Squash Lasagna Style to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 953 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka sera mozzarella, bulionu warzywnego, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Squash W Stylu Lasagna, Spaghetti Squash Lasagna, oraz Wegetariańskie Spaghetti Squash Lasagne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Spryskać blachę do pieczenia cienką warstwą sprayu do gotowania.
Umieść połówki squasha wyciąć stronę w dół na blasze do pieczenia.
Piec squash 35 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż nóż będzie można łatwo włożyć.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Tymczasem spryskaj nieprzywierający rondel sprayem do gotowania. Na średnim ogniu, podsmażyć cebulę i czosnek na złoty kolor. Wymieszać z pomidorami, bazylią, kostką bulionu i czarnym pieprzem. Gotować przez około 15 minut, lub aż masz średnio gęsty sos.
Usuń pasma squasha widelcem, rezerwując muszle.
Każdą połówkę polać łyżką sosu, warstwą nitek spaghetti, oliwkami i serem mozzarella. Powtarzaj warstwy, aż muszle będą pełne lub do momentu użycia wszystkich składników. Top z parmezanem.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do rozpuszczenia parmezanu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.