Pieczone Skórki Ziemniaków Na Sałatce Cezar
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Pieczone skórki ziemniaków na sałatce Cezar może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 12g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, pieprz, musztardę chrzanową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Pieczone Skórki Ziemniaków, oraz Pieczone Skórki Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczemy ziemniaki w temperaturze 425 przez 1 godzinę lub do czasu zakończenia; lekko ostudzić. Zwiększenie temperatury pieca do 47
Pokroić każdy ziemniak na pół wzdłuż; miarka się miąższ, pozostawiając 1/4-cala grubości powłoki. Miąższ rezerwowy do innego użytku.
Pokrój każdą skorupę wzdłuż na cztery kawałki.
Połączyć kwaśną śmietanę, 2 łyżki sosu sałatkowego i pieprz; odstawić.
Ułożyć skorupki ziemniaków na blasze do pieczenia; równomiernie rozprowadzić skorupki z musztardą chrzanową.
Posypać równomiernie serem i top z pokruszonym boczkiem.
Piec w 475 przez 13 minut lub aż skorupki są lekko rumiane i topi się ser.
Połączyć sałatę i pozostałe sos sałatkowy; wrzucić dobrze.
Umieść 2 szklanki mieszanki sałaty na każdym z sześciu talerzy; top każdy z 4 kawałkami ziemniaków.
Skropić 1 łyżką śmietany i 2 łyżeczkami zielonej cebuli.