Pieczone serca Emmanuela z karczocha

Pieczone serca Emmanuela z karczocha
Pieczone serduszka Emmanuela to pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 436 kalorii, 10g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. 32 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, pietruszka z płaskim liściem, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone serca Emmanuela z karczocha, Pieczone Karczochy Serca, oraz Serduszka z pieczonego karczocha róży.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Obróć osuszone karczochy do góry nogami, aby uzyskać cały płyn. Połówki karczochów, wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3
Skropić małe naczynie zapiekanki z odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i rozprowadzić wokół naczynia za pomocą pędzla do ciasta. Ułóż połówki karczocha serca z góry, dna w dół, w warstwowy wzór w naczyniu. Wycisnąć sok z 1/4 cytryny na sercach.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
4
Rozgrzej małą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj olej i masło do patelni. Gdy masło rozpuści się w oleju, dodaj czosnek i anchois. Używając tylnej części drewnianej łyżki, przerabiaj anchois na olej, gdy się rozpadają. Gdy anchois rozpuszcza się w oleju, dodać bułkę tartą na patelni i lekko tosty, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać natkę pietruszki, ser i czarny pieprz, mieszać do połączenia i zdjąć patelnię z ognia. Top karczochy z równą warstwą polewy chleba i ustawić na środku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Piec 10 minut, aż karczochy są ciepłe i topping jest głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn