Pieczone sardynki z musztardowo-Szalotkowymi okruchami

Pieczone sardynki z musztardowo-Szalotkowymi okruchami
Pieczone sardynki z musztardowo-Szalotkowymi okruchami wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 793 kalorie, 2G białka, oraz 86 g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, masło, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Sardynki Pieczone, Sardynki marynowane i pieczone, oraz Pieczone małże z ostrymi okruchami papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. W średniej misce, połączyć bułkę tartą z 1 1/2 łyżki musztardy, pietruszka, masło, szalotka i pokruszony czerwony pieprz. Doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W średnim, płytkim naczyniu do pieczenia ubijamy śmietanę z pozostałą 1 łyżką musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Ułóż sardynki w naczyniu do pieczenia, od strony skóry w dół. Rozsypać mieszaninę okruchów chleba na wierzchu. Broil sardynki 6 cali od ciepła przez 1 minutę i 30 sekund, lub do ogrzania przez i złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Serwuj natychmiast.
5
Rekomendacja wina: cierpka, oczyszczająca podniebienie włoska Biel sprawdzi tutaj asertywne smaki. Rozważmy Kris Pinot Grigio z 2002 roku lub Anselmi Capitel Foscarino z 2002 roku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrigioPinot Grigio
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn