Pieczone sajgonki z krabem mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 941 kalorii, 34g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.13 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Mieszanka masła, liści tymianku, kasztany wodne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczone sajgonki z krabem, Sajgonki z krabem, oraz Sajgonki Krabowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Dodaj olej do rozgrzanej patelni na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Saute pieprz, seler, kasztany wodne, cebula 2 do 3 protokół. Warzywa powinny jeszcze trochę chrupać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany Wodne
Seler
Pieprz
Cebula
4
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Dodaj kiełki fasoli, kraba, soję i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tymianek
Krab
6
Dobrze połączyć z łyżką. Pomaluj połowę arkusza ciasta phyllo roztopionym masłem i złóż arkusz na pół. Stos kilka łyżek wypełnienia 2 cale od dołu arkusza i pozostawiając 2 cale po obu stronach arkusza. Złóż dolną klapę w górę i boczne krawędzie, a następnie zwiń i nad, aż dotrzesz do górnej części arkusza. Twoje ciasto krabowe będzie wyglądać jak sajgonki. Dotknij krawędzi i boków rolki roztopionym masłem i umieść stronę rolki w dół na arkuszu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Filo
Masło
Krab
Rolka
7
Piec bułki 15 minut lub do lekko złoty na całym środku piekarnika.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Essay Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.