Pieczone rzodkiewki z anchois
Pieczone rzodkiewki z anchois to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać kapary, czosnek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczona Papryka Z Anchois, Pieczona Czerwona Papryka Z Anchois I Oliwą Z Oliwek, oraz Pieczony kalafior z cytryną i anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni dokładnie umyć i osuszyć rzodkiewki. Następnie pokroić je na połówki lub ćwiartki. Chociaż możesz zostawić małe w całości. Twoim celem są jednolite kawałki wielkości ugryzienia.Rzodkiewki wrzucić z posiekanymi kaparami, anchois, czosnek, oliwa z oliwek w średniej wielkości misce. Doprawić dużą ilością soli i pieprzu.
Rozprowadzić mieszaninę na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia, w jak najbliżej pojedynczej warstwy, jak to możliwe.Piecz je w górnej trzeciej części piekarnika przez 30 minut, mieszając je raz lub dwa razy, aby uzyskać równomierne zabarwienie. Wycisnąć dużo soku z cytryny na gorącą rzodkiewkę tuż przed podaniem.